Tuotteet

Havumetsän Huskyt

Havumetsän Huskyt ovat arktisia rekikoiria joiden ystävällisen luonteen vuoksi sopivat kokoperheen retkikoiriksi. Olet ajo-opetuksen jälkeen valmis toimimaan samassa tiimissä neljän tai kuuden koiran valjakossa musherina, eli kuskina. Koet aidon luonnon voiman ja rauhan lumisilla reiteillä. Retkeltä palattua nautitaan kuumaa juotavaa ja Lapin herkkuja. Ja lopuksi voidaan käydä tutustumassa tilan muihin eläimiin.

Lue lisää ›

Havumetsän hurmaa 3 km

Retkellä ajetaan havumetsän läpi ja saat itse kokea musherina, eli valjakon kuskina olon. Retken jälkeen mahdollista tutustua tilan muihin eläimiin.

Lue lisää ›

Naavapuun Näky 6 km

Metsän keskellä voit nähdä metsäneläinten jälkiä ja saat jo kunnon tuntuman ajoon. Jopa jo rentoudut reen kyydissä.

Lue lisää ›

Iltaretket 6 km

Pimeän aikaan lähdetään retkelle valjakolla, joka tuo oman jännityksensä retkeen otsalamppujen loisteessa tai peräti tähtitaivaan ja kuutamon loisteessa, ehkä revontulten leiskuessa.

Lue lisää ›

Lapsille räätälöidyt retket

Rekikoirien kyyti n.500 m. Tutustuminen koiriin ja tilan muihin eläimiin. Tilauksesta retki eväät tai omat eväät voi nauttia kodassa. Päivä suunnitellaan yhdessä huomioiden lasten ikä.

Lue lisää ›

Aikuisille spesiaalit

Elämänkaaren juhliin aikuisille, polttarit, synttärit, tai vaikkapa työpaikan läksiäiset. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja erikoinen päivä.

Lue lisää ›

Metsän antimet - kesän patikointiretki 5 km

Patikkaretki n.2 tuntia kalastetaan, etsitään mitä voi säilöä talven varalle metsän tarjottimelta. Arvioidaan puiden ikää. Koira tulee aikuisen asiakkaan vyötäisille kiinni vetovyöllä. Kahta asiakasta kohden yksi koira vaihdetaan puolessa välissä.

Lue lisää ›

Huomioitavaa varattaessa

Tutustu ennen varausta palveluissa ja hinnoissa huomiotaviin asioihin, niin vältyt yllätyksiltä. Varaukset tehtävä edelliseen iltaan mennessä klo 18.00 ja mitä aikaisemmin varaat varmistat saavasi sopivan päivän itsellesi.

Lue lisää ›