HAVUMETSÄN HUSKYT

huskyt-koiravaljakko-visitkemijarvi.jpg

TERVETULOA Havumetsän Huskyjen sivuille!

Havumetsän Huskyt asuu Napapiirin tuntumassa Koillis-Lapissa Kemijärvellä.  Me viihdymme täällä puhtaan luonnon ympäröimänä. Se saikin meidät innostamaan ja aloitimme 2016 ottamaan vierailijoita rekikoiraretkille mukaan. Mikä sen mahtavampaa, kuin omasta pihasta lähteä erämaahan omille poluille. Koiramme ovat arktisia rekikoiria, jotka ystävällisen luonteensa vuoksi sopii koko perheelle retkikoiriksi.

Meidän tiimimme on pieni ja otamme 1-8 vierailijaa kerralla, näin voimme luoda turvallisen, yksilöllisen ja kiireettömän elämyksen. Vieraamme ovat tulleet meille yksin, puolison, perheen tai kaveriporukan kanssa. Vierailijoilta olemme saaneet palautetta, olemme aitoja, ystävällisiä, ovat tunteneet olonsa meillä tervetulleiksi mm. Lontoosta tuli kuvia ja kiitosta meillä vietetty aika oli ollut heidän perheensä loman paras aika. 

Talvella on mahdollisuus lähteä kanssamme luontoon rekikoiraretkille, lumikengillä ja pilkille. Rekikoiraretkelle olet valmis ajo-opetuksen jälkeen, toimit samassa tiimissä neljän-kuuden koiranvaljakossa musherina, eli kuskina. Koet aidon luonnon voiman ja rauhan lumisilla reiteillä. Retkeltä palattuaan nautitaan kodan lämmössä kuumaa juotavaa ja Lapin herkkuja.

Kesäkuussa aloitamme uutena elämyksenä päivän tai yön yli retket koirien kanssa jalan luontoon. Perillä odottaa eräkämppä tai voimme majoittua teltassakin, jos maisemat miellyttää.

Vieressämme on Peltojärvi, jossa voi kalastaa. Kuumina kesäpäivinä koirien uinti- ja vilvoitteluhetket on mukavaa seurattavaa.

Syksyn tullen otamme kickbiket, joilla kuljemme kahden koiran kanssa vauhdikkaita reissuja. Syksyllä ilmojen viilennettyä meidät löytää kuuden koiran kulkueena mönkijällä ilta myöhäisiltä ajeluilta. Näihin on myös mahdollisuus osallistua kauniissa ruskamaisemissa.

Meille on helppo tulla :

Skibussi pysäkille n. 2 km (Pyhätunturi ja Suomu)

Rautatieasema n.5 km

Lentokenttä (ROVANIEMI) n.85 km

Kemijärven keskustasta (n.8 km) pääsee turvallisesti pyörätietä.

Avustamme kyydityksessä tilallemme.

  

Ja mikä hienointa, kun saat nähdä koiraystäviemme innon lähteä tutustumaan kanssamme päivän seikkailuun säällä kuin säällä.

                                               Toivotamme kaikki lämpimästi Tervetulleiksi!!!

 

Kemijärven kartta yritysesitteestä.JPG